Geboren in het jaar dat de Porsche 911 RS voorgesteld werd was het meteen duidelijk dat ik ongeveer evenveel geluid kon produceren. Het imiteren van geluiden, radiopresentatoren en commercials kon op heel wat bijval rekenen bij familie en vrienden in mijn kinderjaren.

 Op 12 jarige leeftijd kreeg ik van Radio Noordzee de kans om mijn eerste programma te presenteren. Al snel volgde de eerste Drive Inn shows. Tijdens mijn periode als student leerde ik het vak op verschillende radiozenders en op diverse fuiven, evenementen en in discotheken.

Aan het einde van mijn schoolcarriere rolde ik als bij toeval de IVR wereld in. Ik leerde er modereren en Marconi computers programmeren voor ondermeer VRT, VTM en vele andere bedrijven…

In een korte tijd klom ik op tot studiomeester, en mijn ambitie bleef groeien.

In de jaren 90 werkte ik in enkele vooraanstaande productiehuizen in Leuven, Brussel en Antwerpen, als monteur, voice over, studiomeester en producer. Enkele jaren later werd ik door het toenmalige VTM (nu Medialaan/DPG Media) gevraagd om radio te komen maken. Met spijt in het hart verliet ik de productiestudios voor de radiostudio, om daarna door te groeien naar de tv studios. Voor de eerste keer werd ik zenderstem, ik sprak de trailers in voor JIM tv.

 

Na enkele jaren werd de uitdaging om het enkel als voice over te proberen zo groot dat ik besloot de gok te wagen. Nu hoor je me dagelijks op National Geographic als zenderstem, maar je herkent me vast ook in diverse radio, tv en internet commercials, trainings en veiligheidsvideo’s op bedrijven, of zelfs via de telefoon. Ik hou ervan te praten in opdracht van anderen !